Termékleírás

Kedves barátom, isten hozta Nálunk, Pls Élvezni a Vásárlás Itt!!

Biztosítani fogjuk a nyomon követési számot minden rendelés ( >6usd), Mi nem;t a hajó érdekében, hogy kevesebb, mint 6USD. Ingyenes Szállítás!

Elektronikus termelési szint vezérlő modul szint érzékelő modul

Üzemi feszültség: 5V kontaktus kapacitás: 10A / 250V Műszerfal Méret: 42 * 69mm Érzékelő mérete: 83 * 21mm LCT-1-es szinten vezérlő képes elérni a következő két funkciója van: Három színű LED jelzi alacsony (piros), közepes (sárga), magas (zöld) víz, alacsony a víz, vagy a magas víz szivattyú szivattyú kapcsoló kapcsoló, mikor nyomja meg a gombot a funkció kapcsoló ugrál (azaz nem préselt), ha alacsony a vízszint relé (külső szivattyú, munka), elkezd hozzá vizet, a víz szintje emelkedik egy magas szintű relé kikapcsolása (a szivattyú leáll), amíg a víz szintje alá csökken, az alacsony vízszint ismét relé újra, a fenti folyamat ciklus. Ez a funkció használt automata víztisztító készüléket, amely lehetővé teszi, hogy a víz szintje között fenntartott alacsony víz magas a vízszint. Amikor a funkció, amikor a kapcsoló be van nyomva, mikor a nagy-víz relé (külső szolenoid szelep), kezd lefolyni a víz szintje alá csökken, az alacsony vízszint relé kikapcsolása (mágnesszelepek abba a munkát), amíg a víz szintje emelkedik ismét, hogy egy magas szintű relé ki, a fenti folyamat ciklus. Ez a funkció használt automata vízelvezető készülék, amely lehetővé teszi, hogy a víz szintje között fenntartott alacsony víz magas a vízszint. Forró Kérdés 1: érzékelő lemez 3 csinál a szakadék? Válasz: két 3 crack hatása, az egyik az, hogy cserélje ki a csavarnyílás, hogy rögzítse az érzékelő lemez 2, amikor a víz szintje csökken, ez a három rések hatékonyan megakadályozza a víz maradt az érzékelő lemez, játszani egy elosztott hatás, amely hatékonyan megakadályozza a víz maradékok meghibásodást okozhat. Forró Kérdés 2: érzékelő lemez fölé, hogy a magas vízállás, hogyan érzékeli a helyét egy szakasz? Válasz: Ez a nagyfokú rugalmasság, hogy változtatni a helyét, mint az fentebb is látható, ha L1, L2, nem hegesztett együtt, a helyzet a magas vízszint az a szint 1, ha az L1, L2 hegesztéssel együtt, illetve, hogy a magas vízszint csökken, hogy egy helyzetben, L2, Ez biztosítja a rugalmasságot, a változó helyzetben a magas víz. Víz érzékelő vezeték hegesztett, hogy a rozsdamentes acél golyó, úgy, hogy az érzékelő nem könnyű a rozsda, s megakadályozhatja, hogy a drót lebegnek. Öt funkció teszt: 1, az első két sor az érzékelő nem egészül ki, miután az áram, amikor alacsony a vízszint (piros) LED lámpa; 2. Egy pár csipesszel lehet vezető (acél anyag), hogy J1 rövidzárlat, a víz szintje emelkedett, hogy szimulálja a vízszint, a vízállás jelenleg (sárga) LED fény. 3. Tovább J1 rövidre állam, a másik a fogó J2 zárlatos, hogy szimulálja a víz szintje emelkedett, hogy egy magas szintű, akkor a magas vízállás (zöld) LED tábor lámpa, relé, váltó jelző LED. Megjegyzés: ellenőrizze, mielőtt energetizáló hatalom polaritásra, egyszer megfordult, U1 éget a forró, fordított tábornok U1 (LM324) éget, ha aggódik, fordított, több-LM324, továbbá néhány cent, felkészülni az eshetőségekre.

Üdvözöljük az s-hop, élvezze a szállítási itt, lépjen kapcsolatba velem szabadon, ha bármilyen kérdése van, általában küldünk adatlapon,a kódot e-mailben . remélem, hogy az üzleti veled

fizetés: mi csak akkor fogadja el a bankkártyás fizetés,western union. Elnézést kérünk, hogy nem fogadhatjuk el, más fizetési módok, mint például a csekk vagy postai megrendelések . Szállítás: szállítás Világszerte, de Olaszország, Nigéria, Brazília, hogy sokáig fog tartani szállítási idő . Vásárlás előtt, Kérjük, ellenőrizze, hogy a cím helyes. Vagy nem, kérem, helyes, mielőtt fizetési Hajót, hogy világszerte a Hong Kong belül 12-24 óra fizetés után befejezett kapott, majd megadja a nyomon követési számot minél hamarabb. néha küldünk által lapos post légipostai ha csak egy alacsony ár érdekében.Remélem érted. javasoljuk, szállítás a DHL vagy az EMS ,illetve adott kedvezményt,akkor kapta meg a 4-9 munkanap . ez körülbelül 15-30napon általában ha a szállítási által Kínából/Hong Kong-i post air mail Visszajelzés: a visszajelzés nagyon fontos számunkra, kérem hagyja el nekem egy 5 csillagos visszajelzést, ha elégedett a szolgáltatással, valamint az elemek,vagy pls kapcsolatba lépni velem, ha valami baj lenne a tételek.mi fogja megoldani a problémát minél hamarabb. Garancia: 12 hónap Garancia a hibás tételek (kivéve az elem sérült, és/vagy visszaélnek a kézhezvételtől számított). Vásároljon bizalommal Visszatérítési vagy csere kérelem csak akkor áll rendelkezésre, a kérések 1 héten belül, miután a csomagot kapott & visszatérő elem, mint az ugyanolyan állapotban, mint kapott. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy kérje vissza az engedélyt. A név, aukciós szám okból vissza kell vonni az e-mail. Az összes visszaküldött termékeket tartalmaznia kell az összes eredeti csomagolóanyagok. Kérem vissza azt az elemet, gondosan. A tételeket vissza kell vizsgálni, valamint egy új helyettest kell küldeni, hogy a vevő azonnal, amikor megtalálta a hibás. Abban az esetben, ha megfelelő csere nem áll rendelkezésre, akkor egy visszatérítésre kerül kiadásra. Szállítási, kezelési, valamint a biztosítási díj nem visszatéríthető. Vissza a szállítási fizeti ki a Vevő. RÓLUNK: mi sokkal több termék, kérem lépjen kapcsolatba velünk, ha kell.üdvözöljük a nagykereskedelmi. SOK KÖSZÖNET!!!!

  • Kimenet: Analóg Érzékelő
  • Típus: Páratartalom Érzékelő
  • Használat: Nyomás Érzékelő
  • Modell Száma: 1
  • Elmélet: Jelenlegi Érzékelő
  • Anyag: polimer

  • Készülék Típus: darab
  • Csomag Méret: 20cm x 20cm x 22cm (7.87in x 7.87in x 8.66in)
  • Csomag Súlya: 0.2kg (0.44lb.)

SKU: f808

Kapcsolódó termékek

Ingyenes szállítás

Világszerte szállítás

24/7 támogatás

fent Szolgáltatás

Moneyback

Vissza Árfolyam

Ajándékok

Bónuszok